mandag den 30. marts 2015

Universal Studios

Efter USC, var vi nogle stykker der skulle i Universal Studios som er en film themepark, med "forlystelser" som Transformers, Jurassic Park, Mumien, Shrek, The Simpsons og mange mange flere. 
Deres forlystelser er i 3D og 4D, så man sidder i en simulatorvogn og får de sygeste sus i maven imens man bliver rusket rundt. Er overrasket over hvor godt det er lavet! Det fedeste ved turen var dog "Universal Studio Tour" hvor man sidder i en bus og kommer igennem næsten alle de store film og seriers filmset/facader. Og ja .. næsten alle film er "fake" sorry guys ;)

De har New Yorks gader, de har location til Psycho filmen, de har The Grintch og deres candyland univers, de har CSI og Bones crimescenes, Desperate Housewifes og mange mange flere på én location som er i Universal Studios. Så ingen af skuespillerne har bevæget sig særlig mange meter imellem locations ;)
Det er også ved Universal at de laver deres egne levende speciel effects som fx explosioner, regn, oversvømmelse, tog/bil ulykker osv. (skal nok uploade et lille filmsklip snart hvis mit internet tillader det)

Universal er spændende for os, da vi næste semester kommer til at arbejde med "Themed entertainment" som er visuel underholdning. Fx da vi stod i kø til Transformers var der lange gange med små videoer der skulle gøre os klar til vores mission, inden vi skulle ind i simulatoren.

Det er et super spændende emne som jeg håber på at lære meget mere om i fremtiden :)
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar