fredag den 3. april 2015

The Attraction Services Company og Technifex

Torsdag skulle vi besøge The Attraction Services Company og Technifex. Det er to forskellige virksomheder der ligger få minutter fra hinanden og som både er venner og konkurrenter på samme tid. 

De er kendt for at lave visuelle effekter i forlystelsesparker som Disney, Universal og også effekter som ild, røg, tåge til musicals, og laser effekter og specielle Dj pulter/maskiner til store shows/rave partys. Bare generelt events der har store lys installationer.

Det er også dem der får en simulator til at bevæge sig og laver effekterne med vand og luft der bliver sprøjtet på dig i 4D biografer.

Technifex laver også similatorer til den "virkelige verden" de laver fx visuelle simulator brandøvelser til brandvæsnet og bombeøvelser til militæret så de lærer hvordan man manøvre udenom landminer mm.
Ved Technifex fik vi også lov til at prøve en stor vandplatform hvor man kunne gå igennem vand der delte sig. Det var super fedt at prøve!

Det er to meget tekniske virksomheder så dem der arbejder der er ingeniører og håndværkere. De har begge et stort værksted hvor de afprøver forlystelserne og effekterne inden de kommer ud i parkerne og til shows :)
















Ingen kommentarer:

Send en kommentar