onsdag den 1. april 2015

Warner Bros.

Efter vores spændende tur til CBS, skulle vi besøge Warner Bros. En tur jeg længe havde set frem til, da Warner Bros. jo bare har med de sygeste film at gøre! 
Vi havde bestilt en VIP tour hvor vi fik en guide som skulle vise os rundt på filmset både udenfor og indenfor og så var der små filmklip undervejs der vidste hvor mange film der var blevet lavet hos dem og på deres locations. Det er helt vildt så mange universer der er blevet lavet i Warner Bros studier! film som "The Last Samurai" er lavet i LA hos dem.. Ja de laver da bare deres filmset om til Tokyo midt i LA? intet problem .. eller det vilde vesten? de kan ALT!

Vores tourguide hed Bob, og han var nok noget at det skøreste nogensinde. Han snakkede konstant, og hoppede og dansede rundt. I starten var det lidt akavet, men senere blev man vant til det og så var det bare fedt.

Pst. fik jeg sagt at Zack Snyder cyklede vinkende forbi os?? Det er ham der er instruktør på filmende 300, Man of Steel, Watchmen mm. Selvfølgelig var der ikke nogle der opdagede det var ham før han var væk. Kunne nu godt have brugt et lille billede med ham ;)

Efter at have set de fleste sets udenfor, tog vi turen indenfor til intet mindre end Friends/Venners filmset hvor det kendte Central Perk var og efter det skulle vi da ikke snydes for en hel hal fyldt med Batmobiler fra Batman filmene! og de virker skam den dag i dag.

Efter at have set filmset og rekvisitter blev vi kørt hen til et museum med dyrebare ting fra film som Batman, Harry Potter og der var også nogle få ting fra "Casablanca", "My Fair Lady", "Argon" og "American Sniper". På Harry Potter etagen som lå ovenpå, havde de hatten fra Harry Potter som vælger om man er Gryffindor, Slytherin, Huffelpuff eller Ravenclaw, og jeg var selvfølgelig Gryffindor ;) yaaii.

Fun fact - Det sidste billede i kan se længst nede, er faktisk den bygning hvor gyseren "House of Wax er filmet i, det er der voksmuseet befinder sig.. og ja det er den film hvor Paris Hilton dør i ;)























Ingen kommentarer:

Send en kommentar