torsdag den 13. august 2015

Chiyoda

I dag havde vi planlagt en tur til Chiyoda hvor vi ville til Chidorigafuchi og leje en båd for at sejle rundt på søen. Derefter ville vi besøge Yasakuni Shrine og til sidst tage til Akihabara som er "elektronik distriktet".. Chiyoda er åbenbart et ret helligt sted da "The Imperial palace" ligger her, så der er politi over det hele der holder øje med at man ikke laver ulovligheder og overholder de hellige regler som fx ikke at drikke alkohol, ikke ryge de forkerte steder osv osv. 
Vi havndede tilfældigvis i The Imperial Palace Garden på vores vej til bådudlejning, og den var vildt stor! Tænk at der engang i Edo-tiden boede en hel kongelig familie. Vi så nogle før og efter billeder, og dengang bar de alle samurai sværd og gik i samurai tøj. Desværre var der en brænd der ødelagde det meste af Imperial Palace, så det er kun få bygninger der er tilbage den dag i dag.

Men efter at have set Imperial garden og gået i viiildt lang tid i 35 graders hede, nåede vi endelig til bådudlejning. Vi købte en halv time og så var det bare afsted, og det var vildt hyggeligt. Søerne i Japan er meget grønne og så lugter de også lidt. Måske der bare er vildt mange alger? ;) Efter 20 min. på vandet kom der et japansk par der også havde lejet en båd, men de endte med at sidde fast ovenpå en kæmpe sten, så de ikke kunne komme nogle steder. Vi prøvede at hjælpe dem fri, men uden held. Derefter måtte vi sejle ind og hente hjælp til det stakkels par (der ikke kunne et ord engelsk).

Yasakuni Shrine lå på tilbagevejen, så det fik vi også lige set med. Det var selvfølgelig rigtig smukt ligesom mange andre shrines i Japan.




Så gik solen ned og så var det endelig tid til Akihabara! Det havde jeg personligt glædet mig rigtig meget til. Du kan få al det elektronik som hjertet begære og de har det nyeste af det nyeste. Det er også her Anime og Manga fans holder til, da der er videospil, cd'er, dvd'er og meget meget mere. Det er også her der er en del "Hentai" Som er Manga/Anime i porno versioner. Akihabara er et lidt perverst disktrikt, med kæææmpe sex butikker med hentai kostumer, og på gaden er der "Maidens" (piger med stuepiger kostumer) der gerne vil underholde dig. Maidens er ikke prostituerede, man betaler bare for deres selskab og at kigge på dem.. Det siges at sex skulle være en ret akavet ting her i Japan derfor skulle deres fødselsrate også være en af verdens laveste. Det er selvfølgelig også fordi de er blevet mere karrieresøgende (ligesom os) og flytter sent hjemmefra fordi det er så dyrt at bo ude.

Jeg vil klart anbefale enhver at tage til Akihabara! Der er virkelig gang i den, der er massere af unge mennesker, massere af spillehaller og pimpede Anime biler overalt ;) I like!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar