søndag den 16. august 2015

Daiba og Robot Restaurant

De sidste to dage har været meget chill, og vi har egentlig ikke lavet så meget andet end at shoppe! Vi har allerede købt 3 par sneaks hver, og jeg har også fundet en masse nyt beauty, weee.

Vi brugte fredagen i Daiba, som er et havneområde med en kæmpe TV stations bygning og et kæmpe shoppingenter. Dette områder er specielt kendt for den store "Gundam" manga figur som står i fronten af shoppingcentret. Utroligt nok brugte vi så mange timer at solen var gået ned da vi kom ud. Så gik vi ned til Tokyo beach decks for at se udover rainbow bridge og alle de flotte lys fra byen af.







Lørdag blev brugt på shoppingtur i Harajuku inden vi skulle til Shinjuku for at se Robot restaurant show! Det startede med at man kom ind i en bygning med en masse lys og krystaller over det hele, og så kom man op i et endnu flottere venteværelse hvor der var en sanger og et robot-udklædt band. Efter noget tid var det så tid til showstart og vi blev sendt ind i et andet lokale hvor vi fik sushi og drikkelse (kan dog ikke anbefale at købe deres menu, da maden ikke er særlig god) Men ellers gik det bare løs med letpåklædte damer og kæmpe robotter! Det var nok det vildeste vi nogensinde har set og vi elskede det! Et kæmpe kulturchok! Se mit videoklip på Fb eller gå endelig ind på min Instagram og se!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar